Runderesa – bostadspolitiskturné

2012 genomförde jag en rättsturné och åkte runt i Sverige för att se mer av rättsväsendet. Nu tänkte jag gör en likadan på bostadsområdet. Jag har haft väldigt många möten och studiebesök under hösten med då främst i Stockholm. Har besök inbokat till Umeå och några orter i Södermanland i vår.
Men har ni tankar på vad jag ska besök, vart fungerar det bra gällande byggande? Vart fungerar det dåligt? Alla tips är välkomna!

Kort om den rundresa jag gjorde förra mandatperioden; här, här, här samt
Jag åker nu runt i landet för att höra mer om hur rättskedjan mår det vill säga våra polismyndigheter, åklagarna, domstolarna, kriminalvården och brottsofferstödsverksamheten och mycket mer. Sedan reser jag också runt i landet och föreläser var i Uddevalla och talade om valt i Vitryssland/Belarus det gjorde jag också på Jönköpings högskola och hållit en mediautbildning i Eskilstuna. Att vara ute och resa ger intryck. Jag gör många studiebesök i Stockholm men bra att ser hur olika det ser ut i olika delar av Sverige och ta fasta på vad som är nyckeln till de lyckade verksamheterna.

Var social, dela med dig!
,