Rättsdebatten

Att få igång debatter kan göras på flera sätt; blogga är ett sätt men jag brukar tycka det som får bäst genomslagskraft är att skriva debattartiklar! Det har som ni sett på bloggen blivit flera. Man ser klart vikla frågor jag brinner för, det är i dessa det blir mest artiklar och på senaste tiden har det blivit flera rättsartiklar. I senaste numret av JUSEK-tidningen blir det storslam. Tar över Jusek-tidningens debattsida en artikel med Alliansen om tillsättning av domare (denna fanns på webben) och en med partikollegor om vikten av resningsinstitutet 😉 Har bloggat om båda dessa ämnen resningsinstitutet och tillsättning av domare.

Sedan efter debatten om våldsbejakande extremism skrev jag om att kriminalisera stöd till terrorn som publicerades denna vecka i Hemmets vän.

Var social, dela med dig!